fredag 2. august 2013

Arina Ramberg Flatby fra Ski - 46 år


Jeg så dette som en sjanse til å bli med på et fantastisk eventyr.Til å snu en dårlig holdning til bevegelse ,trening og fokus på kroppen min.Tanken på at dette kan jeg faktisk klare, gjorde meg motivert.
Vi satt rundt middagsbordet til Vibeke Bjerg, da hun sår en gal idè. Vi skal gjennomføre et MARATON innen 7 timer, i Roma neste år. JAAAA, det vil jeg, hørte jeg meg selv si og da var det gjort.
Tanken på endring av livsstil at det faktisk er GJENNOMFØRBART......jeg må bare gjøre det....jeg kan hvis jeg vil. Det at vi har et nettverk rundt oss med andre kvinner som støtter meg og tror på meg 100 % hjelper mye. Det er flott å oppleve at kvinner du ikke kjenner en gang skryter,følger og støtter deg. Helt fantastisk! Å få være en støtte og inspirasjon for andre gir meg utrolig mye. Det er godt å se andre lykkes :-)
Tanken på at en helt vanlig , "halvdvask" kvinne kan gjøre det. At dette ikke bare er for topp idrettsfolk. Med pur vilje og støtte av andre. Et felles mål, se egne grenser bli sprengt gang på gang.....det er en vannvittig "gledesrus". Man får enormt med energi, mer å gi til andre og seg selv. Kropp ikke i fokus lengre,men å komme seg i form....deilig. Oppdage nye positive sider ved seg selv og andre.
FemiRoma gruppen oser av positivitet. Blir kjent med mange nye flotte kvinner med et felles mål. Å dele en livshendelse med hverandre .At det bare er kvinner. De støtter og kjenner igjen ting ved seg selv - dele erfaringer.

Vi er LIKE og UNIKE!
Jeg har startet Roma maraton Nordby. Er så heldig å ha mange venninner som har hivd seg med, enda en flott felles aktivitet og et fokus på endring av livsstil. Dette VIL vi ,dette KAN vi gjennomføre sammen. Vi satser på hverandre og på oss selv.

Dette er det jeg skal gjøre resten av livet......DEILIG....

2 kommentarer:

  1. Flott FRISKUSSEN! Dette er jo investering i egen helse og hele livet!

    SvarSlett
  2. Hei alle Femiroma damer.Dette er en liten test

    SvarSlett